ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

02/09/2007: Με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρωπαϊκής Κοινότητας να ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλεγγύης (Ειδικό Ταμείο Εκτάκτων Αναγκών) προς ενίσχυση των θυμάτων των εγκληματικών πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου ζήτησε τη συμπαράσταση όλων ώστε να ξεπεραστεί η εθνική δοκιμασία που πλήττει την χώρα, αναφέροντας τα κάτωθι:

"Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί άφωνη την εθνική τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα με τις καταστροφικές φωτιές με πολλούς νεκρούς και την κατεστραμμένη γη σε ποσοστό 12% της συνολικής έκτασης της Χώρας. Παρόλο το εθνικό σθένος που όλοι έδειξαν στις δύσκολες στιγμές, ο όλεθρος δεν αποφεύχθηκε. Η κυβερνητική κινητοποίηση υπήρξε άμεση, αλλά η καταστροφή συνεχίζεται. Η Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη ήταν τόσο συγκινητική που έδειξε για μια ακόμη φορά την ανάγκη του να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον ίδιο σκοπό, που σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, μας φέρνει στη μνήμη το όραμα πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Ταμείο Αλληλεγγύης (Ειδικό Ταμείο Εκτάκτων Αναγκών) έχει αναλάβει με αδιάβλητες διαδικασίες και διαφάνεια διαχείρισης, τις οποίες εγγυάται η προσωπικότητα του Προέδρου του και πρώην Υπουργού Εξωτερικών, κ. Πέτρου Μολυβιάτη, να χρηματοδοτήσει την ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών άμεσα, ώστε να ξαναζωντανέψουν και να διατηρηθούν οι μοναδικής ιστορικής αξίας αρχαιολογικοί χώροι. Ο ειδικός λογαριασμός στον οποίο είναι δυνατόν να κατατεθούν εισφορές για τις υπέρογκες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί είναι:

Λογαριασμός Αλληλεγγύης (Ειδικός Λογαριασμός Αρωγής Πυροπαθών), 2341103053 (με ΙΒΑΝ GR9801000230000002341103053 και SWIFT/BIC: BNGRGRAA), Θερμή παράκληση προς όλους τους Ευρωβουλευτές, Επιτρόπους, υπαλλήλους των Ευρωπαϊκών οργάνων και λοιπούς ευρωπαίους πολίτες να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: