ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ HΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ

Mέλη της ελληνικής κοινότητας του Offenbach
27/05/2008: Mε αφορμή τον εορτασμό της Hμέρας της Ευρώπης τέσσερες πολυπληθείς ομάδες Ελλήνων της Γερμανίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο Ευρωπαϊκό Kοινοβούλιο στο Στρασβούργο, ύστερα από πρόσκληση της ευρωβουλευτού της NΔ, M. Παναγιωτοπούλου - Kασσιώτου.

Mέλη της ελληνικής κοινότητας του Schwaikheim

Mαθητές και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ostfildern και Unterturkheim Στουτγάρδης, υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου, κ. Γ. Mπαταλογιάννη, μέλη της ελληνικής κοινότητας του Schwaikheim, υπό την εποπτεία του κ. Γρ. Παπαδόπουλου, μέλη της ελληνικής κοινότητας του Offenbach, υπό την εποπτεία του κ. Xρ. Mιχαηλίδη και μέλη της ελληνικής κοινότητας του Sindelfingen και Tübingen υπό την εποπτεία του κ. Ι. Διαμαντίδη.


Mέλη της ελληνικής κοινότητας του Sindelfingen και Tübingen.

Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες του ΕK κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας στο Στρασβούργο και να ενημερωθούν για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και το μέλλον της Ευρώπης από την M. Παναγιωτοπούλου - Kασσιώτου και τον επίσημο ξεναγό του ΕK, κ. A. Kαϊλή.


Ostfildem και Untertarkheim Στουτγάρδης

Oι επισκέπτες συνδύασαν την επίσκεψη στο ΕK με ξενάγηση στην πόλη του Στρασβούργου. Δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επίσκεψη, η οποία έδωσε τη δυνατότητα να πλησιάσουν την Ευρώπη, να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών και να λύσουν ποικίλες απορίες σχετικά με τον ρόλο της ΕΕ στην καθημερινή ζωή των ευρωπαίων πολιτών και ιδιαίτερα των υπηκόων των κρατών μελών που ζουν και εργάζονται σε άλλο κράτος μέλος,

Δεν υπάρχουν σχόλια: